Läget just nu



Inför Ciklidvännerna i Malmö´s resa till Duisburg i månadsskiftet september/oktober limmades ytterligare två nya 390l-akvarium ihop. För att göra det svårt för mig skulle dessa placeras på det nedre planet i ställningen till höger där det redan fanns två akvarium. Detta för att dessa två i motsats till de två nya inte var borrade för vattenbytessystemet. Sagt och gjort, tömde karen, lyfte upp dem en våning och sen in med de två nya. Inte gjort i en handvändning, vill jag lova! Hela proceduren tog drygt två veckor då det inte kunde göras i ett moment. Fiskarna måste omplaceras till andra akvarium och de nya karen måste få "gå in sig" innan fiskarna kunde släppas tillbaka. Dessutom behövde jag få tag i någon som kunde hjälpa mig lyfta karen på plats. Ett 390l-akvarium väger trots allt ganska mycket. Två veckor innan resan var de igång för att vara redo ta emot tyska nyförvärv :-)
Vad blev nu inhandlat i Tyskland? Ber att få återkomma till det framöver...

4SALE



Vad är nu detta jag vill bli av med? Jo, två aluminiumställningar för vardera 6st 390l-akvarium (L1300xB600xH500), tre på rad två i höjd. På bilden syns de 25mm fyrkantsprofiler som ställningarna är uppbyggda av.



Ställningarna består av två gavelsektioner och två mittsektioner. Knutarna är av stål med överdrag av plast.



Bärbalkarna är 1310mm långa och en ställning blir i mitt utförande 4030mm lång. Avståndet mellan nedre och övre plan är 700mm. Som synes på bilden har den ena ställningen ca.50mm kortare ben, 300mm resp. 250mm.
Det finns alltså 2 i princip identiska ställningar. 900:-/st, 1600:- för båda eller ge mig ett vettigt bud!

Kan eventuellt levereras till Göteborg lördagen den 26:e november då GCG håller sin årliga auktion.
Jag nås på [email protected] eller 0707-658 488.

RSS 2.0