Tändsticksask(2009-06-23)
Man använder sig ibland av en tändsticksask för att åskådliggöra hur stort något är. Jag använde mig av min dotter, Clara 6 år, och min son, Wilmer 2 år. Akvarierna är på 390 liter och mäter L130xB60xH50.
Dessa totalt 12st 390l-kar kommer alltså klämmas in i min lilla lokal och kommer i framtiden kompletteras med ytterligare ett gäng mindre yngelkar och kanske också ett rejält stort på närmare kubikmetern.

Det har inte hänt så mycket i lokalen i sommar. Återkommer inom kort med lite andra projekt som varit prioriterade framför att bygga ställningar, limma akvarium o.s.v.

Framtida akvarium i garaget(2009-06-23)
Sex stycken 390l-akvarium var inte till salu utan ska framöver få nya ställningar och flyttas in i garaget. Det finns dessutom färdigskuret glas till ytterligare sex.

Hög tid...(2009-06-18)
Det var ett tag sen jag uppdaterade bloggen. Mest för att det inte hänt så värst mycket under sommaren.

Min gamla lokal blev tömd och städad under en intensiv period innan midsommar. Ett antal ställningar och akvarier bytte ägare och det som skulle behållas transporterades hem. Jösses vad mycket prylar jag hade som numera ligger på soptippen! Ett stort tack till min far som utan att vara tillfrågad körde några vändor till tippen med allt "kan va bra att ha"-bråte!
Och så äntligen, med en liten tår i ögat, var jag redo lämna över nycklarna till hyresvärden.

RSS 2.0